Kirsi

Olen lähtöisin poliittisesti sitoutumattomasta tavallisesta työläisperheestä. Olen lapsuuteni ja nuoruuteni asunut Raumalla. Itse innostuin opiskelusta paremmin vasta lukion jälkeen ammattikorkeakoulussa, kun opiskelin terveydenhoitajaksi ja sairaanhoitajaksi, näiden opintojen aikana ajattelin, että haluan opiskella vielä joskus yliopistossa.

Ammattikorkeakoulussa opiskellessani kävin siivoamassa parina iltana viikossa ja kesäisin, jotta sain opintuen lisäksi hieman lisää rahaa. Myöhemmin suoritin terveystieteiden maisterin tutkinnon Turun yliopistossa, samaan aikaan olin töissä terveysasemalla noin yhtenä päivänä viikossa ja loma- aikoina.

Nuorempana en ollut kiinnostunut politiikasta ja liityin yli 30-vuotiaana vasta SDP:hen, koska mielestäni SDP oli eniten yhteiskunnassa heikoimmassa asemassa olevien puolella.

Olen itse työskennellyt hoitajana muistisairaiden yksikössä, terveysasemalla ja Turun kaupungin sairaalassa. Olen ollut osastonhoitajana päihdeklinikalla ja nyt opetan lähihoitajaopiskelijoita ammattikoulussa. Olen ollut mukana myös erilaisissa hankkeissa. Vapaa-aikana liikun mielelläni luonnossa koiran kanssa, tykkään myös valokuvaamisesta ja kuntosalilla käymisestä.